Crazy, stupid, foolish.

 
 
Hej på er! Sitter just nu inne på mitt rum och väntar på att en massa filmer ska ladda klart. Snacka om bra väder det har varit idag alltså, wiiho! Jaa.. har väl inte hänt allt för mycket idag, mest chillat. 
Ska ta en lång skön dusch strax och sen fortsätta njuta av det fina kvällsvädret..
Tjingeling!
 

-

 
 
Har helt tappat blogglusten känner jag, hoppas den kommer tillbaka snart. Har inget speciellt att dela med mig av. Ska handla påslakan och Jeans någon dag här iallafall, jättekul att veta...
 
Bjuder på en trött liten misse!
 
 
 

Påslakanset.

 
 
Nu är min påslakanjakt över, hitta domhär godingarna. 3 av dom för 149:-, det beiga för 199:- Och då får man två påslakan och 4 örngott.
Nu ska jag bara bestämma mig haha.
 
 

Hej hopp

 
 
Har varit en jätte trött och tråkig söndag. Sov knappt inatt så har varit hur seg som helst idag :( Imorgon blir det en städ och tvätt dag (skitkul), så man får ordning på saker, sen tror jag nog att det får bli en promenad i regnet..ska ju trotsallt regna hela dagen har dom sagt och det kan faktiskt vara ganska mysigt ändå (om man har paraply dvs) haha. Ska också kolla på ett nytt påslakanset om det finns något billigt att köpa, helst 100 kr eller mindre, mamma hade massa rabatter som hon skulle utnyttja :) Sen ska jag också kolla på ett par nya jeans, har knappt några snygga längre + att ett par gick sönder.. 
 
Men det var väl det jag hade att säga just nu.
 
Bjuder på två osminkade mongo bilder också..
 
 
 

Nu har dom kommiiiit

Äntligen har mina böcker kommit! Nu kan jag läsa loppan av mig under helgen, ska ju ändå bli skitväder som vanligt så det passar alldeles utmärkt! :)  Plus att jag satt och beklagade mig över att dom aldrig skulle komma innan helgen och sen 5 minuter efter kommer posten och slänger upp paketet på altanen haha, fyfan vad jag garvade.
 

horäckelrubrik

Har verkligen varit usel med uppdaterandet men jag har faktiskt inte haft något att säga.
Var och handlade med mor idag iallafall, sen har det inte hänt så mycket mer. Hatar dehär jävla regnvädret också, man kan ju inte vara ute utan att bli dyngsur!
Funderar på att dra ner och sola någon dag, var typ tusen år sen känns det som haha. ah det var väl typ det jag hade att skriva, ska ta en cigg nu innan sovdags. Så uppdaterar jag igen när jag verkligen har NÅGOT att skriva..
Over and Out!
 

sorry

förlåt för dåligt uppdaterande, har inte varit något vidare pigg. 
Just nu gör jag ingenting så kom och tänka på bloggen och gör ett snabbt och tråkigt inlägg nu.
Beställde en hel del nya böcker här om dagen så dom lär komma i början på nästan vecka. Kan visa när dom kommer.
Vet inte varför, men har verkligen börjat läsa mycket nu på sista tiden, finner det rogivande på något sätt, haha.
Men har väl inte så mycket mer att säga, hatar vädret as mycket iallafall. Vill ha sol och varmt så man kan bada och sola. Är nog inte ensam om att tycka så heller! 
Ha det asbra så uppdaterar jag senare!, hejsvejs!
 
 
 
 

Trött

Har nyss kollat klart på en serie och innan det är sovdags så tänker jag läsa lite, som jag alltid gör! (känn ironin)
Imorgon händer det nog inte så mycket tror jag, är ju inget kanonväder direkt heller så.. Blir att beställa thaimat iallafall. Jiho....
 
 
 
 

Rubrik

Ungefär såhär ser min hårfärg ut alltså. Tog i dagsljuset så man skulle se mer klart och tydligt. 
Är väldigt ojämnt. Ska dock bättra på det hela som sagt.
 

Skräckfilm

Ska krypa ner under täcket och se en skräckis, Exorcismus hade jag tänkt. Får se hur den är :)
Är väldigt lättskrämd av mig så vi får väl se om det blir nå sömn inatt haha.
 
 

Myslördag

Jag har otur

Det blir då aldrig som man tänkt sig.. blev jättemörk och det röda syns nästan inte. Aja, kan inte hålla på och färga tusen gånger om, får väl vara såhär ett tag nu. wiho...
Åtminstone ser man glad ut iallafall haha.
 
 
(ser rödare ut än vad det är på bilderna)
 
bättre bild kommer..

Dag

Drar ner på stan snabbt på förmiddagen och inhandlar hårfärg och hårinpackning. Min hårfärg blev helt failad ser jag nu efter några urtvättningar, färgen har missat totalt och jag är brun på vissa ställen, ILLA!
Sen iallafall blir det att städa arslet av sig så det är rent och snyggt tills kvällsmyset faller in. Nyser och snorar som en fucking snorunge också för den delen. Längtar förövrigt efter min nya iphone som kommer inom några veckor. Klart slut!
 

Redhead

Såhär blev iallafall färgningen, ganska lyckad, ville igentligen ha lite ljusare så jag kunde göra svart dopping. Men så blev det inte, får bli lite senare när färgen gått ur mera :) Blev rätt så nöjd iallafall.
Ja, whatelse? Sitter här och spelar lite sims och käkar thaimat, vårrullar - MUMS! 
Men det var väl allt för nuet. Ha det fint, tjingeling!
 
 

You are my light at night.

Ligger i sängen och kvällsläser lite, fick nå ryck att börja läsa igen så här ligger jag! 
- Imorgon blir det storstädning och en liten spa-dag + hårinpackning inför färgningen på Onsdag! :) Ska bli spännande.