Tjolahopp!

Har inget att skriva direkt.. vart och handlat lite nu på förmiddagen.. fixat naglarna med nå billiga lösnaglar, (får se hur länge det håller haha).
Skulle ju igentligen sovit ut idag men den jävla blåsten visslar i ventilerna i rummet så sömn kunde man ju glömma.. -.-
Bjuder på en nytagen bild från igår :) Ha en fin dag!

Just Chillin' !

Tjena pruttkuddar! Sitter här mätt och belåten och dunkar music! :) Blev en kort skoldag idag pga olika anledningar.. Var och sola efteråt för första gången nu och det var ju superskönt! Solariumet var ju as skönt, ska verkligen fortsätta med det. :)
Imorgon blir det KANSKE en tripp till Borlänge med väninnan och några andra! :)
Praktik på måndag och tisdag sen är det LOOOOOOOV!!! <3  Ha en jävligt underbar helg! :)
The solarium.

Turn Me On!

gaaalet bra låt..

Cha dudes!

Tjena mittbena! Sitter här och chillar efter ännu en fin arbetsdag! Imorgon återigen skola.. blää. Men blir nog inte med på industri timmarna på eftermiddagen tror jag.. Problem med min fot igen.. undrar när det ska gå över igentligen.
Aja!, ska hoppa in i duschen väldigt snart och sen spendera kvällen framför tvn under filten! Har frysit så förbaskat domhär dagarna faktiskt! Speciellt idag, är frussen om händerna nu när jag skriver t.om haha!
Bjuder på en nytagen ''fin'' bild. Höhö.

En enkel måndag.

Nyss smörjt in min med min älsklings bodylotion, och nu sitter jag och gillar läget!
Är galet trött efter denna jobbdag. Trevlig kväller på er! :)

Morsning korsning!

Sitter här och lyssnar på musik och vet inte vadfan jag ska göra. Foten är bättre iallafall så det blir praktiken imorgon. Har lyckats städa lite också så det känns galet skönt att ha det ur världen! :)
Nä men det blir nog bara chill idag faktiskt, hjälpa morsan med maten senare kanske. Roligare än såhär blir det inte! :)
Hoppas ni får en lite roligare dag iallafall haha. Hörs!
Bjuder på en gammelbild från en sommar med vännen.

The Last Song

Nyss kollat på denna film för 3:e gången och grinat läppen av mig. Fyfan alltså. Så jävla bra!

Good evening.

Hej mina läsare. Tro det eller ej men det blev faktiskt en gymrunda med min vännina nu på kvällen! Var otroligt skönt kan jag säga, gud! Tankade även mitt solkort med en tjuga så blir att sola imorgon efter skolan, underbart! :)
Fick min HD boxer idag installerad och klar, så nu blir det lite bättre bild och dessutom blir det en ny tv vid ett senare tillfälle så det blir ju pricken över i:et ;) haha.
Nu blir det en skål med naturell yoggi och Special K!
Ha en underbar kväll puss!

Tisdag eftermiddag.

Hej på er. Sitter här nyduschad och ska läsa sofis mode som kom i min brevlåda idag, rooligt!
Har jätte ont i mina fötter för dom dumma skorna jag haft idag :( blää. Så det blir bra att slöa i soffan resten av eftermiddagen/kvällen. Imorgon är det då skola igen men då får jag sova till strax före 08.00 iallafall tack och lov! Hjärnan har varit en degklump idag kan jag ju säga.. Nä usch, ska ta min lilla favorittidning och krypa ner i soffan :)
Skriver senare puss!

Don't like me? Have a seat with the rest of the bitches waiting for me to care.

Sömnproblem på menyn.

Kan icke sova, bara vrider och vänder på mig, ska upp om ca 5 timmar så hoppas på att få någon timmes sömn iallafall. Slutar kl 4 så det är ju inte små skittimmar man ska vara alert i heller.
Kan ju också säga att min jävla statistik-mätare dampar järnet. Hoppas skiten rättar till sig soon!
Sen kan jag med säga att jag vill shoppa nuuuuuuu! Vet vad ni tänker, ''vilket jävla tjaat''! Men det är faktiskt sant, vill shoppa massa fint buhuu :'(
Aja, ska sluta tycka synd om mig själv och slöglo lite på nätet i hopp om att John Blund kommer på besök, skulle verkligen behöva honom nu. Bjuder på en nattlig bild också bara för er mina sötisar.

Nyduschad och fixad inför kvällsmys!

Har precis duschat klart och nu blir det tvmys med lite gräddglass och strössel, mums! :D
Ha en trevlig kväll mina kära läsare!
Min favorit i duschen! ÄLSKAR den!
Använder domhär två ibland för att få bort döda hudceller och finnar! Perfekt kombination för mig!
Jag bjuder stenhårt på denna bild.

pictures of it.

 

Friday friday i'm in looove


Onsdag

Förlåt för en dålig uppdatering, det är faktiskt min första också hah!
Men det har varit praktik domhära två dagarna från 7 till 4. Sen har man varit helt slut efter. Men är hemma idag iallafall för har skit ont i kropp & huvud. Sovit fram tills nu och ligger och kollar runt lite i en Halens katalog. Fanns inte mycket som var speciellt i den men lite hitta man ju till sommaren :) fast dom är dåliga med rabatter osv. Men nu ska jag fortsätta bläddra!

Lade märke till denna underbara himmel nyss!

Otroligt bra låt!

Torsdag

Kom hem för ett tag sedan efter en ganska okej skoldag! Sega lektioner och slutade vid 3. Gick in till stan med karolin och vi tog en fika :)
En utav mina tröjor hade kommit så hämtade ut paketet också! Men det har väl inte hänt så mycket mer idag, ganska tråkig dag faktiskt haha. Men imorgon blir det gym efter skolan iallafall, skönt!
Kan bjuda på några nytagna bilder från idag också!

KNARK

Kvällsfilm

Ice 2020? Hm.. får se hur denna är.
Är lite av ett naturkatastrof-fan så hoppas denna är bra.