Sista juni.

Jaha, då är juni månad över.. och inte har det varit nå sommarväder direkt, men det sägs att det faktiskt ska bli bättre nu så får verkligen hoppas på det! 
Har igentligen inte ett skit att säga så vi hörs vid ett annat tillfälle, chao!
 
bjuuuder
 
 

''If I took you home, it'd be a home run''

 

Some crazy shit.

Har nördat sims hela kvällen och mumsat på en Ben&Jerry! Nu sitter jag här och chattar med lindis och 
börjar känna mig lagomt seg.. blir nog snart sovdags.
 
bjuder på en fett dålig cambild
 

-

Jag öppnar upp mitt sinne till dig genom att skriva på papper.

 

Jag ser på dig när du faller.

Jag såg mig i spegeln, vadfan har hänt. Mitt hjärta blöder, fan trodde vi var något.. jag såg dig som en människa. Du var allt annat än en.. du högg mig i ryggen, kan fan inte fatta det.
Du sa att jag kunde öppna upp mig mot dig, men så fort mina portar öppnades klev du in och förstörde allt som existerade. Allt som jag någonsin byggt upp för att kunna dela med mig av. Det stal du.
Nu är jag bara någon. Men du är ingen.

Bring me back to something.

Here I am again.

Tittut! Nyss vaknat och ska ta en morgoncigg snart och äta lite frukost, borsta tänderna osv..  intressant va? Sen vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske göra en massa saker som man skjutit upp? Verkar vara en passande dag för det. 
 
    
    

What's the point?

What's the point of thinking about a person, that's not thinking about you? 
 

''Warm me up, and breathe me..''

bara älskar låten!
 

22/23/24 juni.

Ja midsommarn slutar ju lite småtråkigt, spydde strax innan jag skulle gå och lägga mig, blev nog lite för mycket under kvällen.. men i helheten så var det iallafall roligt, med god mat och allt! Igår fick det bli värsta chillardagen då jag hade lite feber också :/ och nu idag så har jag nyss städat så nu är all disk borta och det är rent och snyggt! 
Imorgon fundera jag på att dra ner på stan om tiden finns, ska kolla efter hårfärg och lite annat. Ja, det får väl avsluta detta inlägg. Nu ska jag dunka musik och ha det bra, hej så länge!
 

If this is love, i'm out.

Vilket härligt väder vi har haft idag! Har solat som en galning och även tagit ett dopp i poolen. Nästa vecka ska jag iallafall köpa hårfärg, får pengar den 29:e, nu ska det fan äntligen bli av! Sen ska jag köpa nagellack så det smäller om det, vill ha nya färger! Jaja, ha en trevlig kväll!
 
 

Mys ute i solen.

Det kan bara förbli en dröm.


 

Everyone has a story to tell.

 

Bjuder så inåt helvete

Har tränat som en fucking galning idag, imorgon är det samma rutt! Tänkte dra ner på morgonen för det är faktiskt skitskönt att komma igång då. Sen efter det funderar jag på gå in en snabbis i plus, fast det beror på hur svettig jag är.. hade iallafall tänkt köpa ett nagellack som jag velat ha ett bra tag nu, har typ 50 kr kvar haha!
Nu blir det att kolla massa avsnitt av SATC! As usual.. byyee!

Artondejuni.

När du vet vad din känsla är, gå efter den.

NU: SATC

Kom hem för en stund sen efter ha solat med vännen. Nu sitter jag här och tycker synd om mig själv för att jag har sträckt/stukat handen, buhu. Så dagens planer blir att råglo på SATC! Hörs senare pussgurkor.

At the moment

Gick upp vid 10 och drack lite vatten och hoppa in i duschen direkt, kände mig så klibbig trots att jag frös.. Nu sitter jag här och ska snart ta en cigg och käka lite frukost. Regning skitballe dag förresten, Tjingeling!

I know you da one.

Jag siktar långt för det är dit jag vill komma.

Vaknade vid 11 tiden med världens jävla huvudvärk och mensvärk, pallra mig upp och tog en cigg och drack lite vatten. Sen skulle jag sätta på tvn och märker att boxern inte funkar så pappa fixa det åt mig. Idag suger vädret getballe så blir att sitta inne med musik, film och lite mat!

Natt

Ni anar inte hur uppjagad jag har varit fram tills nu.. Jag satt framför datorn och skulle fixa lite med utseendet osv.. och så klåfingrig som jag är råkar jag ändra något med textstorleken på ett visst område och allt fuckade till sig totalt, trodde att jag skulle dö bokstavligt. Så skrev till Linda i panik och efter många försök kom hon med ett förslag som återställde allt! Hoppa fan av glädje alltså! bara ÄLSKAR den kvinnan ibland asså, my saviuuurr!
Imorgon bitti hade jag iallafall tänkt att ta en morgon runda till fots och få upp pulsen lite, sen senare mot kvällen blir det att dra till holmen med några och dricka lite, skojskojs. Aja, detta får avsluta inlägget, hörs senare chaao!

Kvällsmys på altan

If the sky is falling - take my hand and hold it.

Fick veta en asbra nyhet imorse, jag ska få kolla på en ny mobil i början av Augusti! Wihoo hihi!
Då blir det en iPhone 4s! Funderade på någon av HTC mobilerna men dom som haft såna har klagat en del så väljer den älskade ajfånen! Kanske iPhone 5 i vinter? Vi får se.
Idag har jag inget planerat så blir nog att chilla inomhus och låta musiken gör min dag.
-
if u think that is beautiful, this must be glorious.

Read my lips, you are nothing.

All we've shared, will always be ours.

Har precis käkat middag och funderar starkt på att sätta mig ute på altanen med en cigg och fortsätta glo SATC.. jo, det blir nog så!
När allt var jobbigt, kom ihåg att det var jag som satt brevid dig då.

SATC

Kollar på sex and the city och har allmänt fucking tråkigt. Ska snart käka lunch också. Uppdaterar senare, Chao!

God morgon dystra dag.

Ord & meningar.

Inatt är allt från hjärtat.

Some die young

We love, we laugh, we act like we're happy. Just for one day.

10 Juni

Badade för ett tag sen och är nu helt nedkyld, har också möblerat om idag och gjort mig av med min gamla soffa som var GALET FUL och för stor för mitt rum dessutom! Nu är allt som jag vill ha det, få möbler, stilrent och snyggt! :) bar ner soffan för trappen dessutom och trodde jag skulle dö!
Imorgon ska jag sola och ta itu med min garderob och havet med alla kläder! har redan rensat ur 2 kassar och ändå får saker och ting inte plats, men det får bli som det blir imorgon med det. Nu blir det tvmys i sängen innan sovdags, är jätte trött efter allt fixande & donande idag! :)
'
Två smådåliga bilder men det får duga!

Would you find me if I got lost

Nyss hemkommen och ska öppna en kall cider + lite chips&dipp och glo en skräckis! Imorgon blir det troligen att ta sig ett dopp i poolen om vädret tillåter! Får se om karro vågar komma och ta sig ett dopp också haha.
btw - fått tillbaka min dator nu! yääy!

Summertimes